ÜRÜNLER
ECS LightMate

ECS LightMate III – voor het betrouwbaar en makkelijk testen van uw verlichtings-functies op zowel het voertuig als de aanhanger.

Het testen van verlichtingsfuncties is een belangrijk aspect dat hoort bij de standaard procedure na het installeren van een trekhaak en kabelset.

De LightMate III biedt hiervoor de meest betrouwbare oplossing. Dit testinstrument is in staat om veiligheidsfuncties op alle moderne voertuigen en trailers op een simpele manier te testen.

De LightMate III simuleert de aansluiting van een trailer of caravan op een voertuig. Deze simulatie vereenvoudigt het zoeken naar en oplossen van fouten aanzienlijk.

De LightMate III heeft de volgende nieuwe eigenschappen ten opzicht van zijn voorgangers:
  • Een afstandsbediening om het testen van de functies mogelijk te maken vanuit de bestuurders stoel.
  • Een stevige en robuuste kunststof koffer om het binnenwerk nog beter te kunnen beschermen.
  • Een compact design zodat de testkoffer makkelijk te vervoeren is.
  • 12V system dat zowel gewone lichten als Led verlichting kan testen.
  • Interne batterij voor het testen van aanhangers, caravans etc.


Met dit nieuwe testinstrument is de diagnose snel en makkelijk te stellen. Door het implementeren van de bovenstaande verbeteringen in de LightMate III heeft ECS Electronics het perfecte testinstrument voor u en uw klant.
ECS CANfinder
De CANfinder® maakt onzichtbare elektrische signalen in een voertuig zichtbaar én hoorbaar, zonder daarbij de draden te beschadigen.

In moderne voertuigen is veel digitale elektronica verwerkt. Met de CANfinder® is het mogelijk deze digitale signalen op te pikken en te volgen. Een netwerk zoals CAN-bus kan gemakkelijk worden opgespoord. Aan het geluid is te horen dat er data op de bus staat. Door middel van een groen- of rood LED lampje wordt respectievelijk aangegeven dat op de draad CAN-High of CAN-Low een signaal staat.

Dankzij een inspectielampje, kan men op moeilijk bereikbare plaatsen de draden toch vinden. De monteur kan ook eenvoudig waarnemen of na afsluiting van het voertuig de datastroom stopt en de elektronica van het voertuig in stand-by komt.
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing BİZE ULAŞIN